0


 

God jul bilder, gratis bilder, foton, bakgrundsbilder HD

Hej kompisar. Välkommen till vår vackra sektion av God Jul 2024-bilder.  Varje år firas julen den 25 december och alla vet att vädret börjar bli kallare och kallare. Julsäsongen kännetecknas av fallande snö och iskalla temperaturer, för att påminna dig om hur underbar världen ser ut med en liten vit beläggning och allt är täckt med det vita lagret av is. 

I det här avsnittet har vi inkluderat  bilder från julfestivalen . Fantastiska  jul-vinterbilder av snöfall  är alla gratis att ladda ner, du kan också få  god julbilder med citat och ordspråk. Underbara julscener bilder för gratulationskort. Attraktiva juldekorationsfoton. 

 

God jul Bilder Bilder: Glad Jul bilder, HD Wallpaper

Julen handlar om att samlas med vänner och familj för att njuta av varandras sällskap och fira högtiden. Vid detta glada tillfälle skicka  bilder av Glad Jul  till dina vänner, familj och nära och kära och önska dem en trevlig stund. Dessa foton är i högupplösta så du kan använda dessa som dina  julbilder för skrivbords- eller PC-bakgrund . Du kanske ser att vi i den här kollektionen även har inkluderat  julbakgrunder  som är väldigt häftiga och alla är gratis att ladda ner.

God jul Bell Bilder:

Julklockor är tecknet på början av semesterperioden. De rings under julen för att tillkännage säsongens ankomst, för att förkunna Jesu Kristi födelse. Bells gav också ett ljust och glatt ljud för att göra oväsen på julen för att fira eller be men istället för att göra oväsen för att hålla borta onda andar.

Gott nytt ar 2024 gif bilder

basta gott nytt ar 2024 onskar citat

god jul och gott nytt ar 2024

Christmas Bell bilder

Merry Christmas Animerade bilder: Christmas Party Pictures

Vänta inte på att julfestivalen ska njuta av alla dina bästa stunder och för att göra den mer speciell. Vi är här för att ge dig allt du behöver för julens galadag. Vi har  Merry Christmas ClipArt-animationsbilder  för barn och studenter. Så vad väntar du på, välj någon av våra alldeles egna  kristna julbilder  och animerade bilder och njut av detta evenemang med fullt självförtroende?

Kristna julbilder

Julen är högtiden i de flesta länder. Många människor som är långt borta från sin familj och vänner, de använder  Merry Christmas Images Quotes Wishes  för att önska dem på juldagen. Idag använder vi alla sociala nätverkssajter som Whatsapp, Facebook, Twitter, Gmail och Hike från vilka vi kan skicka julönskningar Bilder Bilder. Hoppas du gillade vår handplockade samling av  julfotobilder . Håll utkik med oss ​​för den ultimata samlingen av  god julmeddelanden och önskningar .

Merry Christmas Citat 2023 för vänner och familj:  Sill du skicka snigelpost till tomten? I år, gör vissa saker mindre krävande, studs framför datorn och gör en lista över saker för ett julfirande online att få med ditt barn. Jultomten kommer att tacka dig och det kommer dina nära och kära att göra. Välj de bästa julcitaten för 2023 och skicka dina nära och kära via Facebook, Twitter eller Whatsapp. Som vi redan har diskuterat i detalj om  god julhälsningar  tillsammans med  bästa julhälsningar  {Glöm inte att läsa dem också}. Julen är en anda att ge utan en tanke på att få. Det är lycka eftersom vi ser glädjen i människor. Det är att glömma bort sig själv och hitta tid för andra. Det är att kasta bort det meningslösa och betona de sanna värdena. Om du letar efter  Merry Christmas Quotes 2023 vill  skicka vänner får du gratis  inspirerande och roliga Merry Christmas 2023-citat att dela  med vänner på sociala medier nedan i detta inlägg. Till och med, du kan också enkelt få god jul 2023-citat, julcitat för vänner och ordspråk här. Du kommer att få alla typer av god jul-citat inklusive  inspirerande julcitat, god jul-citat för familjen, julcitat för vänner, roliga, kärleks- och bästa julönskningscitat .

Julcitat 2023- Bästa goda julcitat 2023

God jul 2023 –  Julen är den perfekta tiden på året då vi firar vår tro på ödmjukhet, band i våra familjer och traditionen att ge gåvor till våra nära och kära specifikt. Att skicka god jul-citat och önskningar precis innan eller på dagen har blivit en trend nu för tiden.
  • Julen är en anda att ge utan en tanke på att få. Det är lycka eftersom vi ser glädje hos människor. Det är att glömma bort sig själv och hitta tid för andra. Det är att kasta bort det meningslösa och betona de sanna värdena.
  • Julen viftar med ett trollspö över denna värld, och se, allt är mjukare och vackrare.
  •  

    gott-nytt-år-bilder-2024

    gott-nytt-år-2024-bilder

    Gott nytt år önskar 2024 humor gif 

    Du kan ladda ner dina favorit-GIF-filer från Internet på några minuter. Gå bara till Google och skriv "Gott nytt år GIF" i sökrutan. Du kommer att se många webbplatser som erbjuder GIF-bilder för gott nytt år. Från de listade webbplatserna kan du välja en eller besöka alla webbplatser för att se vilken GIF som är färgstark och attraktiv. När du gillar en specifik GIF kan du ladda ner och spara den i ditt galleri och senare använda den för att skicka till din familj, vänner och kollegor på nyårsdagen.


    gott-nytt-år-2024-gratis-bilder

    bilder-gott-nytt-år

    Bästa 150 gif gott nytt år-bilder - animerade bilder god jul gif humor png nytt kort


    GIF:er är älskade av alla för sitt attraktiva och kreativa utseende. Du kan enkelt hitta många antal nyårs-GIF:er på Internet. GIF:er är färgglada, attraktiva och engagerande. Och det är därför du bör föredra att skicka GIF-bilder för gott nytt år till dina vänner och familj snarare än vanliga textmeddelanden. Det finns också bilder och videor om gott nytt år på Internet. Du kan också se dem om du vill.



    gott-nytt-år-roliga-bilder

    gott-nytt-år-bilder

    animerade-bilder-god-jul-gif

    gott-nytt-år-roliga-bilder

    gott-nytt-år-rörliga-bilder

    animerade-gott-nytt-år

    gott-nytt-år-2024-gif-god-jul-och-gott-nytt-år-bilder

    gott-nytt-år-bilder










God jul citat

  • Julen är den perfekta tiden att fira Guds och familjens kärlek och för att skapa minnen som varar för evigt. Jesus är Guds perfekta, obeskrivliga gåva. Det fantastiska är att vi inte bara kan ta emot den här gåvan, utan vi kan dela den med andra på jul och varannan dag på året.
  • Julen är inte en årstid. Det är en känsla.

Julaftonscitat för vänner och familj

Glöm inte att välja julaftonscitat för vänner, eftersom dina vänner verkligen är väldigt speciella. Med en enkel och attraktiv önskan kan du imponera på dina vänner. Välj bästa julaftonscitat för vänner härifrån.

 

  • Må all skönhet och välsignelser denna julsäsong har att erbjuda för att vara med dig och din familj. God jul till er alla!
  • Under semesterperiodens liv och rörelse finns den sanna skönheten i att få kontakt med nära och kära. Må denna skönhet och glädje lyfta dig under julen och det nya året 2023!
  • Jag önskar er all frid och glädje under säsongen! Här vill vi önska dig och dina nära och kära en riktigt god jul och ett gott nytt år!

 

  • Må denna jul ge glädje och kärlek till ditt hjärta och själ, och må du börja det nya året på ett vackert sätt. Önskar dig den bästa julen och ett säkert och gott nytt år 2023!
  • En stjärna har kommit till jorden! Sprid julens kärlek och heja! God Jul!

 

Julen är för alltid, inte för bara en dag, för att älska, dela, ge, är inte att lägga undan som
Julen är inte en tid eller årstid, utan ett sinnestillstånd. Att vårda frid och vänlighet, att vara rik på barmhärtighet, är att ha julens verkliga anda.
 
Julen är inte alls en evig händelse, utan en bit av sitt hem som man bär i sitt hjärta.
Jag sänder dig varma björnkramar, kärleksfulla kyssar och uppriktiga önskningar inför julens underbara tillfälle. Må du ha en fantastisk jul fylld med ljus, sånger och glädje. God Jul och Gott Nytt År till dig.


Jag önskar att jultomten ger dig gåvan av oändlig lycka denna jul! Må du och din familj bli rikligt välsignade. God jul och ett gott nytt år!

 

Julcitat för kort med kärlek

Det finns många som vill fira julen till fullo. Om du är en av dem, välj de bästa julcitaten för kort med kärlek härifrån. Dessa citat kommer att vara användbara för dig att skicka varma önskningar till din älskare, flickvän, fästman, fru, ex och älskade.

 
  • Min kära vän, jag önskar dig alla välsignelser under en underbar jultid och jag hoppas att du känner allt jobb som denna semester har att erbjuda.
  • Jag vet att vi alltid är upptagna den här semesterperioden men jag vill ta dig tid att önska dig och dina, glada helger. Jag hoppas att vi snart kan tillbringa tid tillsammans.
  • Julen fyller mig med hopp, glädje, kärlek och lycka. Jag vill att du ska veta att din vänskap får mig att känna likadant.
  • En tyst natt, en stjärna ovan, en välsignad gåva av hopp och kärlek. En välsignad jul till dig!
  • Så tacksam är jag för att jag har en vän som du. Önskar dig välsignelser inför semestern och det kommande året.
Hej! Hej! Hej! Det är juletid! Må kärlek, framgång, tur och vänskap knacka på din dörr under hela denna julsäsong. Ha en underbar jul.
 
Här vill vi önska dig en varm och glad jul, fylld med den frid, glädje och kärlek du förtjänar. Ha en fantastisk jul och nyår!
 
En av julens största glädjeämnen är att ha hela familjen vid din sida för att fira den med dig. Jag önskar dig och hela din familj en god jul och ett riktigt gott nytt år 2023.
 
När julen och det nya året närmar sig vill jag ta mig tid att berätta hur välsignad jag känner mig över att ha dig som vän. Här vill vi önska dig en riktigt god jul och ett fantastiskt nytt år.
 
Jultiden är alltid så hektisk. Det är därför jag är så glad att jag har en vän som dig som hjälper mig under semestern.
Jag vill önska dig och din familj all lycka och glädje under julen. Jag hoppas att vi kan träffas den här semesterperioden och tillbringa kvalitetstid tillsammans.
 
Trädet är dekorerat, kakorna görs, presenterna slås in; nu återstår bara att önska dig en god jul. Så god jul kära vän.
 
Må ditt hjärta och ditt hem fyllas med alla glädjeämnen säsongen för med sig. God jul och ett underbart nytt år!

 

Muppet Christmas Carol Movie Quotes

Julfirandet börjar snart. Jag hoppas att du också är redo för ett härligt firande. Jag rekommenderar dig att välja några bästa Muppet Christmas Carol Movie Quotes och skicka till dina nära och kära denna jul. Det kommer att vara ett unikt sätt att önska dina nära och kära denna jul.

  • Robert Marley: Vi häcklade dig alltid.
  • Jacob Marley: Det är bra att ha bråttom igen.
  • Robert Marley: Det är bra att göra något igen. 

Muppet julcitat 2023

  • Ebenezer Scrooge: Vilken rätt har du att vara glad? Du är fattig nog.
  • Fred: Vilken rätt har du att vara dyster? Du är rik nog.
  • Råttan Rizzo: Jag är där. Den gamle pojken är mållös.
  • Ebenezer Scrooge: Brorson, om jag kunde arbeta min vilja skulle vilken idiot som helst som går runt med en god jul på läpparna lagas med sin egen kalkon och begravas med en påle av järnek genom sitt hjärta.
  • Råttan Rizzo: Tja, inte riktigt mållös
  • Råttan Rizzo: Råttor förstår inte dessa saker.
  • Gonzo: Du var aldrig ett ensamt barn?
  • Råttan Rizzo: Jag hade tolvhundrasjuttiofyra bröder och systrar. 
  • Ebenezer Scrooge: Julen är en mycket hektisk tid för oss, Mr. Cratchit. Människor som förbereder fester, ger fester, spenderar bolånepengarna på lättsinne. Man kan säga att december är avskärmningssäsong. Skördetid för långivare.

Roliga julcitat för vänner

Vänner kommer att vara vänner, ingen kan ersätta vänners underbara relation. På denna jul väljer du några bästa roliga julcitat för vänner och gör dem glada. Gå online eller kolla här. Vi sorterar några bästa roliga julcitat för vänner.


"Jul är en babyshower som gick helt överbord." – Andy Borowitz

“Jultomten har rätt idé. Besök folk bara en gång om året.” – Victor Borge

"Min mans idé om att få julstämning är att bli Scrooge." – Melanie White

Roliga julcitat 2023 för familjen

"Håll dina vänner nära, dina fiender närmare och kvitton för alla större inköp." – Bridger  Winegar
”Jag har inte tagit ner mina julbelysningar. De ser så fina ut på pumpan.” – Winston Spear

"Denna semesterperiod, oavsett vilken religion du har, snälla ägna en stund åt att reflektera över varför den är bättre än alla andra." – Guy Endore Kaiser

“Den främsta fördelen med den icke-förälderliga livsstilen är att du på julafton inte behöver bli stum av de tre mest skrämmande orden som regeringen tillåter att tryckas på någon produkt

Roliga god jul 2023-citat

"En del montering krävs."  - John Leo "

Ingenting är så elakt som att ge ett litet barn något användbart till jul." – Kin Hubbard


"Det jag gillar med julen är att man kan få människor att glömma det förflutna med nuet." – Don Marquis

"Jag hatar radio den här tiden på året eftersom de spelar "All I Want For Christmas Is You" som varannan låt. Och det räcker bara inte." – Bridger Winegar

”Vuxna kan ta en enkel semester för barn och skruva ihop det. Det som började som en presentation av enkla presenter för att glädja och överraska barn runt granen har kulminerat i att en kvinna packar upp sex räkgafflar från sin hund, som ritade hennes namn.” – Erma Bombeck

Roliga citat om julen 2023

 


"En härlig sak med julen är att den är obligatorisk, som ett åskväder, och vi alla går igenom den tillsammans." – Garnison Keillor

”Jag älskar julen. Jag får många underbara presenter som jag inte kan vänta med att byta.” – Henny Youngman

”Det är julens sanna anda; människor som får hjälp av andra än mig.” – Jerry Seinfeld

“Ge böcker – religiösa eller inte – i julklapp. De är aldrig gödande, sällan syndiga och permanent personliga.”  – Lenore Hershe

Gör du aktiviteter online? Är du webbansvarig/ onlineentusiast/ forskare eller användare? Om du letar efter bästa citat, försök att hitta Bästa julcitat tumblr, eftersom dessa verkligen är mycket effektiva för att få en positiv effekt på andra.



Oroa dig aldrig för storleken på din julgran.
I barns ögon är de alla 30 fot långa.
~ Larry Wilde

Ingenting är så elakt som att ge ett litet barn något användbart till jul.
~ Kin Hubbard

Julen är en tid då du får hemlängtan - även när du är hemma.
~ Carol Nelson

Ge böcker - religiösa eller på annat sätt - till jul.
De är aldrig gödande, sällan syndiga och permanent personliga.”
~ Lenore Hershey

 

Christmas Tumblr-citat 2023

Återigen kommer vi till semesterperioden,
en djupt religiös tid som var och en av oss observerar på sitt eget sätt,
genom att gå till köpcentret efter eget val.
~ Dave Barry

När vi var barn var vi tacksamma mot dem som fyllde våra strumpor vid jul.
Varför är vi inte tacksamma mot Gud för att han fyllde våra strumpor med ben?
~ GK Chesterton

Några julönskelistor online med saker för att få sajter att göra det mycket enkelt och fördelaktigt att börja. Du bör helt enkelt antingen logga in på webbplatsen med ditt Facebook-id eller gå med med din e-postadress. Du kan lägga upp några riktigt attraktiva och söta julönskningar på din vägg för att göra intryck på andra.

Söta julönskningscitat

Julen är en anda att ge utan en tanke på att få. Det är lycka eftersom vi ser glädje hos människor. Det är att glömma bort sig själv och hitta tid för andra. Det är att kasta bort det meningslösa och betona de sanna värdena.

 


Ett litet leende. Ett jubelord. Lite kärlek från någon nära. En liten present från en kär. Bästa hälsningar för det kommande året. Dessa gör en god jul!

Roliga julcitat för vänner

Julen är en tid för nostalgi, men det är också en tid för att skapa nya minnen. Njut av gemenskap med nya vänner och njut av familjens sällskap i denna säsong av kärlek och delning. God Jul!

Julen är den perfekta tiden för att nå ut till andra när skratt och goda nyheter är i luften. Vi hoppas att din jul kommer att hitta dig bland familj och vänner och dela säsongens anda.

Söta julönskningscitat för vänner och familj


Lycka—  Må ditt liv fyllas med glädje och lycka och må varje ny dag ge dig stunder att vårda.

Kärlek—  På denna glädjefyllda dag, och under hela det nya året, må ditt liv fyllas med ett överflöd av kärlek.

Uppfyllelse – God jul och må du leva ett långt och lyckligt liv fyllt av välvilja och vänskap.

Fred —  Må detta nya år ge dig frid och lugn, och när du går din väg må det ge dig tillfredsställelse.

Välstånd – På denna glädjefyllda dag, och under hela det kommande året, må ditt liv fyllas med lycka och välstånd.

Vänskap –  Jag hoppas att du vet hur mycket jag värderar din vänskap. Jag önskar er en riktigt god jul och må vi få många fler år tillsammans som vänner.

Glädje att ge –  Må ditt hjärta fyllas av glädje att ge, eftersom det är ett uttryck för kärleken i ditt hjärta och vänligheten i din själ.

Välsignelser – Må kärlekens ljus lysa över dig, och må ditt liv fyllas med välsignelser under den här julen.

Vänlighet – På denna mest välsignade dag önskar jag dig kärlek för all din vänlighet, och jag hoppas att det nya året kommer att ge dig många dagar av lycka.

Må julens magi glädja ditt hjärta med årstidens glädjeämnen. Må julens anda välsigna dig med större styrka. Må löftet om jul ge dig och dina oändliga välsignelser?

God jul och må detta nya år ge dig glädje och skratt. Att vara lycklig är den största önskan i livet.

Jag ser fram emot julen varje år. Det är en tid att nå ut till dem vi har saknat under hela året. Må detta meddelande hitta dig vid god hälsa och vid gott humör.

Må säsongens anda föra dig närmare dem som du uppskattar så mycket? Må detta bli ett firande år för alla, God Jul 2023 till alla.

Gott humör, stort hopp och det bästa som julen har att erbjuda för dig och din familj när ni firar denna tid av samvaro. God Jul!

Söta julcitat för familjen

Den här säsongen är så mycket mer än semesterfester och att ge presenter. Må din jul fyllas med de sanna miraklen och meningen med denna vackra tid.

Jag ville ta mig tid att skicka mina uppriktiga julhälsningar till dig. Jag hoppas att du får en härlig semester.

Julen handlar om att dela och umgås med familj och vänner. Det handlar om att skapa glada minnen med dem man älskar.

Söta julvälsignelsecitat 2023

Det finns så många presenter jag vill ge till dig i jul. Frid, kärlek, glädje och lycka är alla presenter jag skickar till dig.

Må ditt hem fyllas av julens glädje. Här önskar jag dig en välsignad jul och ett gott nytt år 2023!

Topp inspirerande julcitat

Om du vill göra din jul speciell måste du göra något alldeles speciellt. Du behöver bara hitta några bästa och bästa inspirerande julcitat från onlinekällor och sedan skicka till din familj eller vänner. Det kommer att informera dem om att du har en riktig julkänsla.

  • Den enda riktiga blinde i juletid är den som inte har någon jul i sitt hjärta. God jul!🎄


 Inspirerande kristna julcitat

"Han skapades av en mor som han skapade. Han bars av händer som Han bildade. Han grät i krubban i ordlös spädbarnstid. Han, Ordet, utan vilken all mänsklig vältalighet är stum.” ~Augustin



"Kristus föddes under det första århundradet, men han tillhör alla århundraden. Han föddes som jude, men han tillhör alla raser. Han föddes i Betlehem, men han tillhör alla länder.” – George W. Truett

 Inspirerande citat om god jul 2023

"Till det amerikanska folket: Julen är inte en tid eller en säsong utan ett sinnestillstånd. Att vårda frid och välvilja, att vara rik på barmhärtighet är att ha julens verkliga anda. Om vi ​​tänker på dessa saker kommer det att födas en Frälsare i oss, och över oss kommer en stjärna att lysa som sänder sitt hopp till världen.” ~Calvin Coolidge

"Han skapades av en mor som han skapade. Han bars av händer som Han bildade. Han grät i krubban i ordlös spädbarnstid. Han, Ordet, utan vilken all mänsklig vältalighet är stum.” ~Augustine

"Till det amerikanska folket: Julen är inte en tid eller en säsong utan ett sinnestillstånd. Att vårda frid och välvilja, att vara rik på barmhärtighet är att ha julens verkliga anda. Om vi ​​tänker på dessa saker kommer en Frälsare att födas i oss, och över oss kommer en stjärna att lysa som sänder sitt hopp till världen.” ~Calvin Coolidge

 


”Hur många firar Kristi födelsedag! Hur få, hans föreskrifter!” ~Benjamin Franklin

"Och det fanns herdar i samma landsbygd som bodde på fältet och höll vakt över sin hjord om natten. Och se, Herrens ängel kom över dem, och Herrens härlighet lyste runt dem, och de var mycket rädda. Och ängeln sade till dem: "Frukta inte, ty se, jag förmedlar er ett gott budskap om en stor glädje, som skall vara för alla människor. För er är i dag född en Frälsare i Davids stad, som är Kristus, Herren. Och detta skall vara ett tecken för er: Ni skall finna barnet som är svept i kläder och ligger i en krubba. Och plötsligt var det tillsammans med ängeln en mängd himmelsk härskara, som prisade Gud och sade: 'Ära vare Gud i det höjda, och frid på jorden, god vilja mot människorna'." - Linus Van  Pelt

Ralphie (Peter Billingsley): "Nej! Nej! Jag vill ha en officiell Red Ryder Carbine-Action Two-Shot Range Model Air Rifle!"
 
Jultomten: "Du skjuter ut ögat, grabben."


Att ge välsignelse är roligt; men det roliga kan ta slut när du förstår att du måste stå ut med långa köer vid köpcentret för att lämna tillbaka donationer som dina barn har fått. Du kan också söka efter några julcitat att skicka på din väns mobil eller Facebook-vägg. Behåll text från Nightmare before Christmas-citat och välj det bästa du vill ha.

"Ge alla vi som samlats här ikväll styrkan att minnas att livet är så väldigt skört."
 
"Varför blir ingenting som det borde?"
 
"Visioner är värda att kämpa för. varför ägna ditt liv åt att göra någon annans drömmar?"
 
"Jack, snälla! Jag är bara en förtroendevald här, jag kan inte fatta beslut själv!"
 
"Det är uppenbart att vi verkligen är menade att vara."
 
"Var alltid dig själv. om du inte kan vara en enhörning. var då alltid en enhörning."
 
"Vi kan leva som jack och sally om vi vill."
 
"Jag älskar Jack Skellington som karaktär, men jag tål inte hans fans på och utanför internet."

 

Kärlekscitat från Nightmare before Christmas

Det händer varje år. Du får en julklapp som du verkligen inte behövde. Å andra sidan öppnar du en välsignelse som du faktiskt fick från en annan person. Sättet som våra förfäder skulle ha gjort att arbeta fram en jullista eller helt enkelt dela med sig av vad du behöver genom att höra folks samtal är allvarligt föråldrat. Du kan välja några kärlekscitat från Nightmare before Christmas och tidigt på morgonen som du kan skicka till dina nära och kära. Det kommer att göra ett underbart intryck.
Det här är Halloween, alla gör en scen.

Farbror Lewis: "Du kunde inte höra en dumper köra genom en nitroglycerinfabrik."

Clark: "VÄRRE? Hur kunde det bli värre? Ta en titt här, Ellen. Vi är på tröskeln till helvetet."

Rusty: "Pappa, det här trädet passar inte på vår bakgård." Clark: Det går inte på gården, Russ. Det går i vardagsrummet.

Konst: "De små ljusen... de blinkar inte." Clark: "Jag vet, Art. Tack för att du uppmärksammade."

Eddie: ”Hon faller nerför en brunn, hennes ögon går i kors. Hon blir sparkad av en mula. De går tillbaka. Jag vet inte."

Clark: "Det är ett medlemskap i Månadens Jelly Club." Eddie: "Clark, det är gåvan som fortsätter att ge under hela året."

Clark: "Vi kommer att ha den lyckligaste, lyckligaste julen sedan Bing Crosby tapdansade med Danny jävla Kaye.

Frank Shirley: ”Jag har aldrig blivit behandlad så här i mitt liv.” Ellen: ”Jag är ledsen. Det här är vår familjs första kidnappning.”


Tack så mycket för att du läser vårt inlägg till slutet. Hoppas du gillar vår samling av de mest underbara Merry Christmas-citaten här för att fira denna jul. Så njut av 2022 jul och 2023 nyår med vackra citat och inspirerande julsäganden från vår stora kollektion. Du kan också dela det här inlägget med dina vänner, familj och släktingar genom att använda knapparna nedan för sociala nätverk.

Ha en riktigt God Jul🎄 till er alla! :)

Skicka en kommentar

 
Top